De 2-minutenregel voor waterflesje met logo

Amsterdam, Parijs ofwel een beursvloer: we organiseren dit. We tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering mogen wij dikwijls nóg een dag eerder leveren.

De Dopper drinkfles kan u eenvoudig laten drukken met uw logo en/ofwel tekst. Het is ook geoorloofd om een Dopper drinkflessen te personaliseren betreffende de namen betreffende uw relaties! Behalve de Dopper drinkfles bieden we u verder verscheidene Dopper accessoires.

Een fles kan zijn makkelijk mee te nemen. Via een lekvrije siliconen deksel kun je hem juist en veilig afsluiten. Een waterfles heeft ons inhoud met maar liefst 700ml. De fles kan zijn gemaakt aangaande bijzonder helder, hoogwaardig, duurzame tritan.

custom made, speciaal wegens u.Waterflesjes bedrukken met de persoonlijk logo. Opdruk en tekst op dit etiket is totaal tot de eigen smaak in te vul..

Wij hebben ons jarenlange expertise opgedaan, weet sinds 2005 maken we alang de producten voor een relatiegeschenken markt en verscheidene verschillende branches.

We zijn 5 betreffende de weinige official dealers van DOPPER in dit b2b kanaal. Wist u dan ook dat u dan ook bij aanschaf aangaande DOPPERS betreffende uw logo een wereld ons beetje red? Een wereld redden, ja zeker waar!   BE THE MESSENGER en red een aardbol met zijn lagoon blauwe lagunes, en zijn mooie Pacific blauwe oceanen aangaande kunststof afval.   Kijk maar op welke manier de DOPPERS opweg helpen voor het redden over de aarde…. Lees nader >> ×

Nauwelijks gevectoriseerd logo? Nauwelijks nood, Maxilia regelt dit voor je! Dit logo mag in elk willekeurig bestandsformaat geraken aangeleverd. De ontwerpstudio tekent het dan bekwaam aan. En het kost niets! Wegens de genoeg taken zal een leverdatum over de bestelling een dag later bestaan.

Een shakebeker is voor echte sportievelingen of voor klanten die gewoonweg een origineel relatiegeschenk zoeken. Shake bekers bedrukken kan al vanaf 2,77 bij 500 stuks. Wij hebben shakebekers met vork om bijvoorbeeld salade te mengen of shakebekers met ons smaakfilter. Zo mag jouw mineraalwater drinken betreffende een smaak over vers peren!

Ja, je wensen zijn af en toe ons mailtje ontvangen met trends, tips, nieuws of ons aanbieding. U dan ook kan dit tevens enigszins afwachten en u uitschrijven bij get more info de allereerste eerstvolgende nieuwsbrief. We delen uw gegevens ook niet betreffende derden! Vraag, na controle, in 3 werkdag bevestiging

Onze categorie Luxueus relatiegeschenken bidons beschikken over wij met zorg vervaardigd door naar kwaliteit, look en verkoopprijs te kijken. Met de luxueus bidons steel je of jouw verhouding een opvoering, bijvoorbeeld in de sportschool!

Schrijf u in vanwege onze inspirerende nieuwsbrief en blijf altijd op een hoogte met dit laatste nieuws.

Laat uw flesjes drinkwater met persoonlijk etiket drukken bij een expert. De flesjes water bestaan al te kopen

Het doe jij in stijl betreffende die RVS thermosfles van Bobble. De fles kan zijn dubbelwandig, zeker de temperatuur aan een buitenzijde van de fles verandert niet tot bijna niet. Jouw drankje blijft tot wel 12 uur warm en tot 24 uur koel. D

Waterflesje Deluxe Het waterflesje Deluxe bezit een inhoud met 500 ml en is gevuld betreffende bronwater. De fles kan zijn transparant en leverbaar met ons witte, blauwe, blauwe en rooie dop. Een Waterfles Deluxe is tevens verkrijgbaar in ons blauwe fles. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *